Sunday, November 13, 2011

آشپزی ایرانی
دستور پخت سالاد تن ماهی :# مواد لازم* تن ماهي- ۲۰۰ گرم... * سس مايونز- ۶ قاشق غذاخوري* پنير پارميزان- يک قاشق غذاخوري* پودر پياز- يک هشتم قاشق مرباخوري* پودر کاري- يک چهارم قاشق مرباخوري* جعفري خشک- يک قاشق غذاخوري* شويد خشک- يک قاشق مرباخوري* نمک، فلفل و کمي پودر سيرطرز تهيه:* در ظرفي تن را خالي و با چنگال آن را کمي خرد کنيد و روغن آن را بگيريد سپس با سس مايونز، پنير و پودر پياز، پودر کاري، جعفري، شويد و پودر سير مخلوط کنيد و با نان سرو کنيد.

No comments:

Post a Comment