Sunday, August 29, 2010

«Κι ο θεός έπλασε τη γυναίκα, 1956, (Et Dieu erca La Femme)»!!!!...
Τη Μπριζίτ Μπαρντό, δηλαδή… με Δημιουργό το Ροζέ Βαντίμ!!!! Σ’ αυτή τη χάρτινη ιστορία, μια Λολίτα παίζει με το ένα δάκτυλο του ενός ποδιού δύο τύπους (Κουρτ Γιούγκενς και Ζαν Λουί Τρεντινιάν)!
Στην πραγματικότητα αυτό το θεϊκό θηλυκό είχε τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί τα στίφη των αρσενικών απ’ όλο τον κόσμο!!!!Ο Ροζέ Βαντίμ την ανακαλύπτει και πέφτει αμέσως στο «ψητό»! Όπως έλεγε δημοσίως η Σίρλεϊ Μακ Λέιν «όποια σας πει πως δεν κοιμήθηκε με κάθε σκηνοθέτη και κάθε παρτενέρ της, λέει ψέματα»!!!!
Μπριζίτ Μπαρντό, η συνομήλική της Σοφία Λόρεν, και η λίγο μικρότερη Κλαούντια καρτινάλε, αυτή η θρυλική άπαιχτη ευρωπαϊκή τριπλέτα!!!!!!!!
Β.Β. θρασύτατο κορίτσι, παριζιάνα επιβεβαιωμένη για την απίθανη ομορφιά της από τα παιδικά της χρόνια. Όλα πάνω της σφιχτά, τορνευτά, ερεθιστικά! Με στήθος, γράφει Δανίκας στα ΝΕΑ, που όσο και να το μετακινούσε, εκείνο το αθεόφοβο σηκωνότανε ψηλά. Το ίδιο και με τα οπίσθια. Όλα πάνω της πετούσαν σαν να τα σήκωνε αερόστατο. Σα να δούλευε μέσα της ένας ακαταπόνητος πλαστικός χειρουργός!!!!
Η Β-Β το γαλλικό ισοδύναμο της Μέριλιν Μονρόε. Με δυο πλεονεκτήματα από την αμερικανίδα σταρ. Το πρώτο, καθόλου αλλοπαρμένη ή ψωνισμένη. Οργανωμένος εγκέφαλος. Το δεύτερο, ουδεμία σχέση με αυτοκτονικές τάσεις κι άλλα τέτοια αυτοκαταστροφκά. Μπορεί να κυκλοφορούσε από κρεβάτι σε κρεβάτι- ας πούμε του σκηνοθέτη Ροζέ Βαντίμ και του Σερζ Γκένσμπουργκ- αλά πρώτα η Μπαρντό και μετά το αρσενικό!!! Η Μέριλιν τα κακάρωσε- ή την κακάρωσαν-μόλις 36 ετών. Η Μπε Μπε κοντεύει τα 76 και πορεύεται μια χαρά, έχοντας σαν προτεραιότητα την προστασία των ζώων, σε υστερικό βαθμό!!!!!..Χαλάλι της!!!!!!

No comments:

Post a Comment